Hvad skal vi med en ny vinbutik?

Missionen med vores vinfirma er, at levere ordentlige dagligvine direkte fra producent til slutbruger. Direkte import i kombination med en "no-cost" filosofi (ingen dyr butik, ingen dyre reklamer i dagblade og lign., intet dyrt personale til at holde åbent 6 dage om ugen, o.s.v.) gør det muligt, at levere vin til absolut attraktive priser. Vores egen direkte import fra få udvalgte producenter kombineret med importsamarbejde med andre importører, sikrer bredde i udvalget. Hos os vil du ikke finde kedelige supermarkedsvine, men et nøje udvalgt sortiment af spændende vine som matcher supermarkedernes tilbudspriser.

OneMore WineCompany blev etableret da vi "for sjov" købte et parti rød- og hvidvin og på kort tid solgte godt 4.000 flasker hjemme fra garagen, og siden har vi etableret import fra en række producenter i Italien og Frankrig.

Priserne er baseret på afhentning på Mesterlodden 3 i Gentofte, og vi har åbent mandag til fredag. Da vi ofte er på kundebesøg eller leverer varer bedes du venligst for en sikkerheds skyld ringe eller skrive først, før du besøger os.

Vi tilbyder levering i det hele landet for kr. 149,-. I Københavnsområdet leverer vi fragtfrit ved ordrer over kr. 1.000,-. I resten af landet ved kr. 2.500,-.

Vores priser er baseret på salg i hele kasser, men der er ingen "12 stk.-tvang", så du kan købe præcis hvad du har behov for uden at betale overpris, hvis du vil prøve nogle enkelte vine. Vi giver 30 dages fuld returret for uåbnede flasker.

Vi leverer også i gaveæsker til firmagaver m.m. Gaveæske i karton med f.eks. 3 fl.; kun kr. 12,00. Har du specielle vinønsker så ring/skriv gerne.

Send os en e-mail hvis du ønsker at blive holdt informeret om nyheder, tilbud m.v.

Husk at de fleste rødvine bør drikkes ved 18-20˚C. Pas på den danske stuetemperatur på 25˚C, som går ud over både smag og aroma.

Vi modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, bankoverførsel eller Mobile Pay.