Hvad skal vi med en ny vinbutik?

Missionen med vores vinfirma er, at levere ordentlige dagligvine til virksomheder og private. Vores "low-cost" filosofi (ingen dyr butik, ingen dyre reklamer i dagblade og lign., intet dyrt personale til at holde åbent 6 dage om ugen, osv.) gør det muligt at levere vin til absolut attraktive priser. Vores direkte import fra få udvalgte producenter kombineret med importsamarbejde med andre importører, sikrer bredde i udvalget. Hos os vil du ikke finde kedelige supermarkedsvine, men et nøje udvalgt sortiment af spændende vine som matcher supermarkedernes tilbudspriser. 

OneMore WineCompany blev etableret da vi "for sjov" købte et parti rød- og hvidvin og på kort tid solgte godt 4.000 flasker hjemme fra garagen. 

Priserne er baseret på afhentning på Mesterlodden 3 i Gentofte, og vi har åbent mandag til fredag. Da vi ofte er på kundebesøg eller leverer varer bedes du venligst ringe eller skrive først, når du vil besøge os. 

Vi leverer fragtfrit i Gentofte Kommune ved ordrer over kr. 1.000,-. I Københavnsområdet leverer vi fragtfrit ved ordrer over kr. 2.000,-. Ved mindre ordrer, og i resten af landet tilbyder vi levering for kr. 149,-.

 Vores priser er baseret på salg i hele kasser, men der er ingen "12 stk.-tvang", og vores laveste pris gælder hvis du bare bestiller min. 6 flasker blandet. Så du kan købe præcis hvad du har behov for uden at betale overpris, hvis du vil prøve nogle enkelte vine. 

Vi giver 30 dages fuld returret for uåbnede flasker. 

Vi leverer også i gaveæsker eller trækasser til firmagaver m.m. Har du specielle vinønsker så ring eller skriv gerne. 

Husk at de fleste rødvine bør drikkes ved 18-20˚C, så pas på den danske stuetemperatur på 25˚C, som går ud over både smag og aroma. 

Send os en e-mail hvis du ønsker at blive holdt informeret om nyheder, tilbud m.v. 

Vi modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, bankoverførsel eller Mobile Pay.