Handelsbetingelser Onemore.dk

Når du handler på onemore.dk er det vigtigt at du er fyldt 18 år, vi sælger ikke vin og spiritus til børn og unge under 18 år. Når du tilgår vores webshop bliver du derfor spurgt om du er fyldt 18 år.

Betaling

Hos Onemore.dk kan du betale med Dankort og kreditkort, vi benytter Quickpay som betalingsgateway, du kan læse mere om dem her: https://quickpay.net/dk/

Levering / afhentning

Bestiller du med afhentning, kan du afhente din bestilling på vores adresse: Mesterlodden 3, 2820 Gentofte. Afhentningstidpunkt aftales via email eller på telefon, så ingen går forgæves. Har du bestilt med gratis udkørsel i Gentofte kommune, aftaler vi ligeledes via email eller telefon det afleveringtidspunkt der passer dig som kunde og vores chaffør bedst.

Bor du udenfor Gentofte kommune og ønsker forsendelse er det som udgangspunkt ikke muligt, men kontakt os via email pg@onemore.dk for en snak om mulighederne.

Data / persondata

Under et køb udbeder vi os navn, adresse, telefonnummer og emailadresse. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren. Informationerne transmitteres og lagres elektronisk på ukrypteret form, og gemmes i 5 år. Selve "kontrakten" (købsaftalen) lagres ikke hos onemore.dk på en måde, så du senere kan logge dig ind og se/ændre status, men du kan altid kontakte os på pg@onemore.dk og bede om at få dine oplysninger slettet. Ingen personlige oplysninger der registreres hos onemore.dk bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand. Alle informationer opbevares trygt i vores system, og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos onemore.dk.

Reklamation / returret

Onemore.dk yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles onemore.dk indenfor rimelig tid. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering. I forbindelse med reklamationssager afholder onemore.dk returomkostninger i rimeligt omfang.

Ifølge Forbrugeraftaleloven er drikkevarer ikke omfattet af returret. Onemore.dk har dog valgt at yde den ekstra service, at give vores kunder 14 dages ombytnings mulighed fra det tidspunkt, de modtager vinen. Du kan vælge at bytte vinen til en anden vin hos onemore.dk.

Ved konstatering af propsyge eller anden fejl i vinen er det vigtigt, at du ikke hælder vinen ud. Du skal sætte proppen i flasken igen, og tage kontakt til onemore.dk på pg@onemore.dk for at lave en aftale om en evt. reklamationssag. Onemore.dk behøver vinen retur til en nærmere analyse, for at kunne reagere på evt. fejl såsom propsyge overfor leverandøren. Omkostningerne for returnering skal afholdes af kunden.

Der tages forbehold for tastefejl, udsolgte og udgåede varer.

Al kontakt rettes til:

Onemore.dk

Mesterlodden 3

2820 Gentofte

pg@onemore.dk

CVR 26077273